thenordicmark Professzionális képzések
Regisztráció

thenordicmark Trainings

Hírek

Vissza a hírekhez
Önálló oldalt kapott a Dejmark kft. festőoktató honlapja
2016.10.27.
  
A Dejmark Kft. elindította festőoktató honlapját.
Önálló oldalt kapott a Dejmark kft. festőoktató honlapja A Dejmark Kft. magyarországi honlapjának fejlesztésével egy időben útjára indult a Dejmark Kft. festőoktató (Dejmark Trainings) microsite-ja. A hosszú múltra visszatekintő festőoktatás-szolgáltatásunkra történő jelentkezést a jövőben online módon kívánjuk segíteni, ezáltal felgyorsul a képzésekre történő jelentkezés a szakma és az érdeklődők számára.  Az oldalon a festőszakemberek, a belsőépítészek, a kivitelezők, a partnerek és akár a magánszemélyek is online módon tudnak regisztrálni a Dejmark Kft. portfóliójában megtalálható termékek elméleti és gyakorlati ismertető képzéseire.

Az oldal http://trening.dejmark.hu/ címen közvetlenül, illetve a www.dejmark.hu weblapról is elérhető oldalon az érdeklődők minden hasznos információt megtalálnak a Dejmark Kft. által nyújtott festőoktatásokról, mint a tréningek leírását, célját, időpontjait, helyszíneit. Az ügyfelek egy egyszerű regisztrációt követően néhány kattintással jelentkezhetnek a kiválasztott tanfolyamra, illetve a későbbiekben ugyanígy módosíthatják foglalásaikat. 




 „A Dejmark Kft. festőoktató (Dejmark Trainings) önálló honlapjának célja, hogy ezáltal is korunk követelményeinek megfelelő színvonalon szolgáljuk ki ügyfeleinket. Hiszen a képzésekkel kapcsolatos tájékozódáshoz, illetve a tanfolyamokra történő jelentkezéshez és ezek módosításához az érdeklődőknek mostantól nem szükséges emaileket írogatniuk vagy felemelniük a telefonkagylót. Az Interneten keresztül folyamatosan nyomon követhetik, hogy mikor, hol és milyen tanfolyamokat kínálunk.” – mondja Bödő Attila, a Dejmark Kft. alkalmazástechnikusa. 

 A Dejmark Kft. a jövőben további fontos és hasznos festőoktatással tervezi bővíteni jelenlegi kínálatát, amelyek hatékony áttekintéséhez és a gyors, egyszerű jelentkezéshez jóformán nélkülözhetetlen lesz az új honlap. 

Dejmark kft.:
A Dejmark 2012-ben jött létre, a finn Tikkurila festékgyártó csehországi, szlovákiai, magyarországi és romániai leányvállalatainak felvásárlásával, mely vállalatok már az 1990-es évektől jelen voltak a piacon. A Dejmark kereskedelmi vállalat, főtevékenysége a dekorációs és ipari festékek, festőszerszámok és berendezések forgalmazása. A vállalat piacvezető a prémium kategóriás termékek értékesítésében.
 
linkek:
dejmark.hu
trening.dejmark.hu
https://www.facebook.com/DejmarkMagyarorszag/